Bilpedanten har utökat ytterligare, och öppnat däckservice , maskinerna installerade och redo för säsongen. Vi kan nu hjälpa bilägare med att få hjälp att byta däck på bilen inför exempelvis sommaren eller vintern eller då ett byte behövs.

Vi hjälper er med:

  • Skifta däck
  • Byta däck när de gamla är slitna
  • Kontroll av era befintliga däck om de är godkänna
  • Nya sommardäck
  • Nya vinterdäck
  • Året runt däck

 

Vi ser att det finns ett stort behov för våra befintliga kunder att kunna bredda vår service men även att andra bilägare som behöver snabb och pålitlig däckservice skall kunna komma till Bilpedanten och få detta ordnat. Bilpedanten ligger i Alvesta men vi räknar med att serva kunder från Växjö mm som ser att det är enkelt att komma till Alvesta.

 

Har du frågor om tider mm så är det bara att ringa oss eller skicka ett mail (eller meddelande på FB).

Trevlig vår!