Har olyckan varit framme och du har fått en skada på din bil (eller annat fordon/släp mm) så kan vi hjälpa dig att åtgärda skadan på ett professionellt sätt. Vi samarbetar idag med alla försäkringsbolag (utom Folksam) och vi i företaget har över 19 års erfarenhet inom just områden som bilplåtslagare och billackering mm.

Bilpedanten finns i Alvesta och vi har kunder från hela landet (speciellt gällande lackning av bil och plåtarbeten) men gäller det ett försäkringsärende så är våra kunder oftast från närområdet dvs Alvesta och Växjö med omnejd. Men ibland kommer det in utländska bilar som behöver våran hjälp också.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så ska vi ge dig ett förslag för lösning på din skada, vad det kommer att kosta dig och när du kan få din bil åter. En försäkringsskada där bilen är under lagning kan vara besvärligt då man förutom problemet med skadad bil i många fall inte har något fordon att transportera sig med. Vi har då som en extra service 2 st fria lånebilar för våra kunder.

Välkomna till oss på Bilpedanten – Vi är pedanter som gärna ta hand om din bil !