TJÄNSTER HOS BILPEDANTEN

Vår skadeverkstad är certifierad utav Motorbranshens Riksförbund, detta innebär att vi uppfyller de krav som ställs inom kompetens, miljö och kvalitet. Vi jobbar med alla delar då det gäller att återställa en bil. Detta kan vara en skada som uppkommit vid exempelvis en krock med bilen och du har kopplat in ditt försäkringsbolag. Många av våra jobb är till kunder som vill renovera sina bilar och det kan vara allt från en komplett lackering av bilen till att göra rena plåtarbeten på karosser. Vilka typer av projekt tar vi på oss då? Först och främst är vi mycket noga med att tala den bästa lösningen – vi är experter på området och kan därför guida dig rätt . Projekten kan variera stort, från vanliga bilar till sportbilar och även veteranbilar

Vi utmanar oss själva till att alltid göra ett pedantjobb och att få dig som kund otroligt nöjd – De är det som har gett oss vårt goda rykte !

REKONDITIONERING AV DIN BIL

LACKERING

RIKTNING AV BUCKLOR

PLÅT ARBETEN

“ Alla bilar är unika och kräver bästa behandling. Extra förkärlek finns för gamla amerikanare som jag själv har som ett privat intresse”

TOBIAS •GRUNDARE BILPEDANTEN

HAR DU EN SKADA SOM ÄR ETT FÖRSÄKRINGSÄRENDE ?

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag. Kontakta oss för en pedantlagning av din skada.

KONTAKTA OSS !

SÅ VÅRDAR DU DIN BIL

Vårda din bil den är en symbol för frihet, den är en fristad och en förlängning av våra hem.

Vi är pedanter, pedanter med våra egna bilar men så fort din bil kommer till oss så vårdar vi den som om de vore vår egen. Vi har bestämt oss från början att det är bara pedant jobb som gäller och vi vill att du ska sköta din bil så bra som möjligt när inte vi kan ta hand om den så läs våra tips. Ta gärna hit din bil så kan vi hjälpa dig med att få den i extra bra skick så att du sen kan vårda den många år framåt.

  • Vi kan rekonda din bil
  • Återställa din bil efter en skada (försäkringsjobb)
  • Lackera din bil
  • Ta bort bucklor