RIKTNING

Äntligen kan Ni behålla orginallacken efter att VI behandlat Er skada. VI tekniker använder specialverktyg för att pressa ut bucklorna från insidan

ALLA BUCKLOR

Visa oss din skada så kan vi enkelt bedöma bästa lösningen. Det kan vara en parkeringsskada, stenskott eller annat typ av åverkan.

PARKERINGSSKADA?

Har oturen varit framme så kan vi återställa din kaross. En skada ska lagas så fort som möjligt, så fråga oss direkt. Använd gärna formuläret nedan.

LAGAR BUCKLOR PÅ BILAR

Har du fått en buckla på din bil är chansen stor att vi kan laga den utan att lackera om delen. En omlackering kan innebära en viss nyansskillnad i värsta fall. Dessutom är risken för nyansskillnad stor. Vi använder oss utan en teknik där vi försiktigt pressar ut bucklas från insidan med ett specialverktyg. Kostnaden för lagning blir därför lägre än vid traditionella metoder. Du är inte av med bilen mer än några timmar. Innan du gör något annat, kontakta oss för en utvärdering och prisuppgift. Vi finns i Alvesta strax utanför Växjö.

VANLIGA FRÅGOR

Våra tekniker använder specialverktyg som placeras bakom bucklan, sedan försiktigt masserar vi och trycker ut bucklan, med vår teknik behöver ni inte oroa er att lacken skadas. På mer svåråtkomliga delar går det att rikta bucklor med hjälp av lim från utsidan.
Vi kan laga allt från minsta buckla till bucklor stora som fotbollar. Placering och djup av en buckla är viktigare än storleken på bucklan. Gäller det en mindre buckla är du inte av med bilen mer än ett par timmar.
Vi lagar bucklor på personbilar, transportbilar samt även motorcyklar och mopeder. Hör av er om ni är osäkra.
Ja, plåten är dock tjockare.  Våra tekniker har kunskap och expertis om detta och lagar utan problem er ögonsten.

PRISER OCH INFO

5-KRONA BUCKLA

  • 3 st bucklor stora som en 5-krona, utan behov av demontering av inredning
  • FRÅN 800 kr

STÖRRE BUCKLOR

  • Vi ger dig pris efter att sett skadan
  • Sänd oss ett foto via kontaktformuäret

LAGAR PLAST

  • Lackförbättring
  • En buckla/skada på din spolier
  • Vi svetsar och limmar
  • För mindre plåt och lackskador
  • Läs mer under “Lackering”

FRÅGA OSS

Vill du veta mer vad vi kan göra för din bil, lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

Bifoga en fil (max 2 mb):

Meddelande:

Bilpedanten i Alvesta 0472-44101

Better Call Bilpedanten !

KONTAKT