FÖRSÄKRINGÄRENDE

Har din bil fått skador från en olycka så löser vi hela reparationen tillsammans med ditt försäkringsbolag. Vi har lånebil till dig under tiden vi reparerar din bil.

RENOVERING

Har du en ögonsten till bil som du vill få i allra bästa skick så kan vi göra kompletta karosseri-arbeten inklusive lackering och rekond. Närmare så än nyskick kan du inte komma.

BILRUTOR

Vi reparerar eller byter ditt bilglas och du snabbt få din bil åter. Stenskott kan vi reparera och då behöver man inte byta rutan, men vänta inte för länge för reparation då det förstör möjligheten för reparation.

PLÅTARBETEN PÅ BILAR

Vi hanterar alla skador på en bil som uppkommit exempelvis vid en krock då bilen fått omfattande skador. Bilen återställs till sitt ursprungsskick och vi gör alla moment såsom riktining mm för att din bil ska bli helt trafiksäker. Plåtarbeten på en bil kan också vara till en kund som renoverar sin bil och ofta så gör vi helheten, dvs plastarbeten, lackering och rekond. Vi jobbar med samtliga bilmärken, men även rena specialprojekt. Vi samarbetar med alla försäkringasbolag(utom Folksam). Vi finns i Alvesta strax utanför Växjö.

VANLIGA FRÅGOR

I just ditt fall kan vi inte svara utan att kontrollera din bil. Det beror på omfattningen av påkörningen, men välkommen att titta in med din bil så undersöker vi skadan tillsammans
Ja det kan vi , vi måste givetvis se på din bil men vi utför allt jobb från byte av plåt till lackering. Vi kan få din bil riktigt fin.

PRISER OCH INFO

För plåtarbeten så vill vi se på din bil först och sen ge ett kostnadsförslag. Är det försäkringsärende så tar vi hand om kontakten med erat försäkringsbolag.
Kontakta oss via telefon eller via formuläret nedan.

FRÅGA OSS

Vill du veta mer vad vi kan göra för din bil, lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig.

    Bifoga en fil (max 2 mb):

    Meddelande:

    Bilpedanten i Alvesta 0472-44101

    Better Call Bilpedanten !